Lessen weer binnen!

Vanaf Donderdag 20 mei mogen we weer lekker binnen sporten! We hebben er lang op moeten wachten, maar de huidige coronamaatregelen staan het toe om weer naar binnen te mogen. Dat betekend dat we weer de lessen kunnen geven die we normaliter aanbieden. Tevens zullen deze op de normale tijden plaatsvinden. Mocht je inmiddels vergeten zijn op wat voor tijd je altijd aan het gymmen was, check dan even het lesrooster op de site…

Alle jeugdleden hebben vanaf donderdag weer in de zaal les, maar de sport en fun groep en de seniorengroep blijven tot nader orde nog buiten. Voor de senioren betekent dit dat ze gelukkig voor het eerst weer kunnen sporten! En let op, voor ouder kind gym geldt dat er 1 ouder mee mag oer kind!

Wij hebben er ontzettend veel zin in. Hopelijk jullie ook!