VACATURE BIJ DE LEUKSTE SPORTVERENIGING VAN GRONINGEN!!!


Houd je van bewegen en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Sportvereniging DIO is een vereniging waar iedereen welkom is en iedereen mag sporten op zijn eigen niveau. We bieden activiteiten voor peuters tot senioren. Wij zoeken nieuwe leiding voor verschillende groepen.

Op zaterdagochtend sporten er twee groepen peuters samen met hun ouder(s). We zoeken een enthousiast iemand die het leuk vindt om te bewegen met peuters en gezellige activiteiten kan bedenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pietengym of eitjes zoeken rondom Pasen. De lessen duren 45 minuten (totaal dus 1,5 uur) Affiniteit met peuters of gym is een prĂ©. 

Ook voor onze groep volwassenen zoeken we een enthousiaste leider die ervan houdt om de leden uit te dagen om door te bewegen goed fit te blijven. Dit is echt een gezelligheidsgroep, die ook zelfstandig vaak dingen kan oppakken. Deze lessen duren een uur en vinden op maandagavond plaats.

Salaris volgens de CAO sportverenigingen schaal 6 (Trainer)

Als je belangstelling hebt: mail met info@diosport.nl