Contributie

Een sportseizoen loopt gelijk met een schooljaar.

Contributie seizoen 2023/24

Sport Contributie
Ouder-peutergym € 116,-
Gymnastiek en Turnen (do, vr) € 155,-
Zaterdag Turnen (1.5 uur p/w) € 225,-
Trampoline € 225,-
Ritmische gymnastiek (3-6 jaar, 1 uur p/w) € 155,-
Ritmische gymnastiek (7-14 jaar, 1.5 uur p/w) € 225,-
Sport & Fun € 165,-
Seniorengym € 165,-

Elke tweede sport per lid: 20% korting
Elke derde sport per lid: 40% korting

Betalingen

  • U kunt uw betaling overmaken naar IBAN: NL50 INGB 000 36.58.154 t.n.v. SV DIO
  • Neem voor termijnbetalingen contact op met de penningmeester
  • Als u recht hebt op een Stadjerspas kunt u voor leden tot 4 jaar of ouder dan 18 jaar € 20,- korting krijgen. Mail daarvoor uw persoonlijke klantcode, zoals vermeld op uw sleutelhanger, naar penningmeester@diosport.nl. Vermeld in de mail duidelijk om welk lid het gaat. Na controle ontvangt u een bevestiging dat u € 20,00 in mindering mag brengen op het totaalbedrag. Voor kinderen tussen 0 en 18 jaar kunt u tot 250euro (dus in ons geval het gehele bedrag) aanvragen bij het Jeugdsportfonds of Stichting Leergeld. Dit bedrag is inclusief sportkleding!

Opzeggen

Als u een lidmaatschap wilt opzeggen geldt gedurende het seizoen een opzegtermijn van 2 maanden. Als u opzegt tijdens de zomervakantie dan kunt u per direct opzeggen. Opzeggen kan door een opzegformulier in te vullen bij de leiding of schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie.
Indien u of uw kind stopt met het volgen van lessen maar wij hebben geen opzegging van u ontvangen dan bent u tot het eind van het seizoen contributie verschuldigd.
Indien u of uw kind bij aanvang van het seizoen niet meer start met lessen maar wij hebben geen opzegging ontvangen dan bent u een half jaar contributie verschuldigd.