Help DIO

Oud papier

De vereniging helpt het wijkcentrum de Schakel met het ophalen van oud papier. In ruil daarvoor krijgen we korting op de zaalhuur, waardoor de contributie laag kan blijven. Hiervoor hebben wij echter wel vrijwilligers nodig! De ophaaldagen zijn op dinsdagavond of op zaterdagochtend. Zou u willen helpen? Heel graag! Elk jaar wordt een schema gemaakt zodat het werk eerlijk verdeeld wordt. Aanmelden kan via de mail: info@diosport.nl.

Andere activiteiten

Voor activiteiten die de vereniging organiseert, bijvoorbeeld clubwedstrijden of uitvoeringen, hebben wij soms vrijwilligers nodig. Taken zijn bijvoorbeeld het klaarzetten van stoelen, jureren (bij wedstrijdjes) of schminken (bij uitvoeringen). Zonder de hulp van ouders krijgen wij dit niet voor elkaar. Wilt u helpen of bent u ergens speciaal goed in, laat het ons dan weten!

Bestuur

Zonder bestuur kan de vereniging niet blijven bestaan. Het bestuur van Dio vergadert ongeveer 1 x per 6 weken. Lijkt het u leuk om zitting te nemen in het bestuur? Aanmelden kan via een mailtje naar info@diosport.nl